Retreathelg

StorsjöEvent

Naturliga upplevelser som ger bestående minnen 


Retreatweekend i Ljungdalsfjällen

Din tid för vila

16-18 augusti 2019


Ta hand om dig själv, tänk på att du är den viktigaste personen i ditt liv. Unna dig själv att komma ifrån den vanliga vardagen med stress och krav en stund. Vi erbjuder dig en weekend där du kan hitta dig själv, få verktyg för att hitta ditt välbefinnande,  att hantera din vardagsstress. Du kommer att få inspiration, ny kraft och energi i härlig fjällmiljö. 


Det är viktigt att ta ansvar för sin egen hälsa och välbefinnande, men ibland måste man få hjälp att kunna ta det ansvaret. Hälsocoachen Annelie Lindeberg, från Coach Angurvall kommer att jobba med oss för att vi ska hitta energin och en positiv syn på dina förmågor och dig själv. Inledande föreläsning och seminarium. Annelie är också yogainstruktör och kommer också att hålla några yogapass. Vi kommer att fokusera på att komma ner i varv och hitta oss själva. Det kommer också att finnas möjlighet att boka enskilda coachsamtal med Annelie om du vill gå vidare i din personliga resa.


Under lördagen gör vi oss en oförglömlig fjälltur från Tossåsen till vindskyddet i bergspasset Lunndörren där vi stannar och rastar och äter medhavd lunch. Vi tar oss fram längs natursköna stigar och upplever Ljungdalsfjällens storslagenhet. Under vandringen kommer vi även att stanna till för lite yoga på fjället, samtidigt som vi insuper den friska och rogivande luften. När vi kommer tillbaka är vi väl förtjänta av ett härligt varmt örtbad och bastu.


Detta ingår: 
Logi i flerbäddsstuga, frukost, lunch, middag, massage, yoga och individuella coachingsamtal, spa samt fjälltur.

Förkunskaper: 
Inga förkunskaper behövs. Denna retreat passar nybörjare såväl som erfarna.


Kostnad: 

3 500:- helpension,
3 200:- eget boende tex husvagn, tält mm.


Välkomna till en idyll i Härliga Härjedalen Utasjön!


Anmälan:
Nedan anmäler du dig. Skriv ditt namn och telefonnummer och om du behöver specialkost. 


 
 
 
 

KONTAKTA OSS GÄRNA

Vi bygger paket efter dina behov. Kontakta oss för vidare information.

info@storsjoevent.se

VI FINNS PÅ FACEBOOK

På Facebook kan du följa oss och alla våra äventyr: https://www.facebook.com/Storsjöevent