Evenemang

StorsjöEvent

Naturliga upplevelser som ger bestående minnen 


Våra aktiviteter passar alla, familj som grupp


Storsjöevent erbjuder dig genuina upplevelser. Vi erbjuder dig fiske-och jaktupplevelser, kurser och mässor. Vi försöker att hela tiden hitta nya intressanta koncept. Vi samarbetar med olika entreprenörer och utbildare för att kunna erbjuda kvalitativa och intressanta evenemang samt kurser. Hälsa, friluftsliv och genuina upplevelser är grunden i vårt koncept.

Havets läckerheter på fjällsjö

Nu kan du avnjuta en härlig skaldjursplatå på Utansjöns Piga med utsikt över Ljungdalsfjällen. Här får du frossa i havets läckerheter på en bedårande vacker fjällsjö.

 

Om så önskas kan äventyret avslutas med vildmarksbad och bastu, eller varför inte övenatta i våra genuina stugor. Här lever du lite närmare naturen och det enkla fäbodlivet som gör att du stressar av och verkligen njuter av fjällmiljön.

 

- Enbart skaldjursplatå på Utansjöns Piga 500 kr/pers

- Skaldjursplatå som avslutas med bastu och bad 600 kr/pers

- Boende 1 natt, skaldjursplatå, bastu och bad 750 kr/pers

 

Kontakta oss för att boka datum:

Sven och Katarina 070-511 58 07

Vildmarksspa med örter

Alla behöver skämma bort sig ibland och bara få vara och må bra. Vid stranden finner ni vårt vildmarksspa. Vi tänder vedbastun och badtunnan och ni får bada ett avslappnande örtbad. Från det generösa trädäcket kan du ta dig ut i vattnet när du behöver svalka.

 

Ni får välgörande inpackningar och möjlighet till stenvandring som stimulerar fötterna och blir en naturlig zonterapi och massage av fötterna och hela kroppen. Vill ni ha med en korg med lite att äta och dricka kommer vi gärna ner med det.

 

Bastun rymmer upp till 6 personer och badet tar upp till fem vuxna. Vårt vildmarksspa är ett perfekt sätt att slappna av och umgås efter en lång dag.


Kostnad: 350 kr/pers utan picknickkorg, 450 kr/pers med picknickkorg  

 

Kontakta oss för att boka datum:

Sven och Katarina 070-511 58 07

Tur med Utansjöns Piga

Nu kan ni beställa en tur med vår härliga båt, Utansjöns Piga. En timmes upplevelse med båt, där ni bland annat kommer att få fantastiska bilder över fjällen. För den som vågar är det möjligt att prova trampolin på båten om ni vill ta er ett svalkande dopp i det kristallklara storsjövattnet. Ni kan själva ta med en picknickkorg eller så kan ni beställa det från oss. Finns även möjlighet att lägga till vid  det märkliga och mäktiga järnåldersgravfältet Krankmårtenshögen.


Kostnad:  120 kr/person 50 kr/barn (Minst fyra deltagare)
150 kr/person om ni vill att vi ordnar picknickkorg till er


Kontakta oss för att boka datum:

Sven och Katarina 070-511 58 07

KONTAKTA OSS GÄRNA

Vi bygger paket efter dina behov. Kontakta oss för vidare information.

info@storsjoevent.se

VI FINNS PÅ FACEBOOK

På Facebook kan du följa oss och alla våra äventyr: https://www.facebook.com/Storsjöevent