Tjejjakt

StorsjöEvent

Naturliga upplevelser som ger bestående minnen 


Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Jakt för tjejer

För dig som gillar det enkla boendet i storslagen fjällnatur och att få jaga en några dagar tillsammans med likasinnade tjejer. Vi jagar på vargfria marker i Ljungdalsfjällen och bor i enkla timmerstugor vid Storsjöns strand. Här jagar vi på 7 000 ha, med olika typer av skogsbestånd. Vi jagar i mindre grupp eller på egen hand. På kvällen relaxar vi med bastu och vildmarksbad eller bara umgås runt elden i vår grillstuga. En av kvällarna åker vi in till ”människobyn” i Storsjökapell, för en trerättersmiddag på Storsjö fiskecamp.


Ni får ta med egen hund, dock kan vi max ta emot 8 hundar och då vill vi blanda drivande hundar och fågelhundar, detta för att alla ska få så bra jakt som möjligt. Vi kan totalt ta emot max 12 deltagare/tillfälle.


I priset ingår:
Logi i flerbäddsstuga, frukost, 3 st middagar varav en trerätters middag på fiskecampen, bad och bastu alla dagar, båtturer för de som önskar.


Pris för vistelsen: 3 100 kr/person

Till priset tillkommer jaktkort som ni själva löser beroende på hur många dagar ni vill jaga. Jaktkortet kostar 250 kr/dag.


Datum: Vi erbjuder två datum under 2020. 

Alt 1. mån 5/10 – tors 8/10
Alt.2. tors 8/10 – sönd 11/10


I priset ingår:
Logi i flerbäddsstuga, frukost, 3 st.middagar varav en trerätters middag på fiskecampen, bad och bastu, båtturer för de som önskar.

I priset ingår inte: jaktkort, löser ni själva beroende hur många dagar ni vill jaga. Jaktkortet kostar 250 kr/dag. Resan till Utansjön samt eventuell alkoholhaltig dryck på fiskecampen ingår inte heller i priset.  


För att delta behöver du följande:

  • Vapen för aktuell jakt med tillhörande ammunition
  • Vapenlicens för de vapen du tar med
  • Statligt jaktkort för året

KONTAKTA OSS GÄRNA

Vi bygger paket efter dina behov. Kontakta oss för vidare information.

info@storsjoevent.se

VI FINNS PÅ FACEBOOK

På Facebook kan du följa oss och alla våra äventyr: https://www.facebook.com/Storsjöevent