Tjejjakt

Jakt för tjejer

För dig som gillar det enkla boendet i storslagen fjällnatur och att få jaga några dagar tillsammans med likasinnade tjejer. Vi jagar på vargfria marker i Ljungdalsfjällen och bor i enkla timmerstugor vid Storsjöns strand. Här jagar vi på över 7 000 ha, med olika typer av skogsbestånd på SCA mark. Vi jagar i mindre grupp eller på egen hand. På kvällen relaxar vi med bastu och vildmarksbad eller bara umgås runt elden i vår grillstuga.

 

Ni får ta med egen hund, dock kan vi max ta emot 8 hundar och då vill vi blanda drivande hundar och fågelhundar, detta för att alla ska få så bra jakt som möjligt.

Nytt för i år är att istället för att åka in till byn för att äta en tre rätters middag så har vi lagt till en extra jaktdag. Vi kan dock, om gruppen vill, ordna en afterhunt på lokala restaurangen någon av kvällarna.

Datum: Vi erbjuder två datum under 2023. 

Alt 1. mån 25/9 26/9 – fred 29/9
Alt.2. fred 29/9 – tis 3/10 
Den andra gruppen har möjlighet att köpa till extra dagar om man vill jaga fler dagar, går att köpa till 4, 5/10. En extra dag kostar 500 kr.

Pris för vistelsen: 3 300 kr/person

Till priset tillkommer jaktkort. Jaktkortet kostar 250 kr/dag och ni bestämmer själva hur många dagar ni vill jaga.

I priset ingår:
Logi i flerbäddsstuga, frukost, 4 st.middagar, bad och bastu, båtturer för de som önskar.


I priset ingår inte: jaktkort, jaktkortet kostar 250 kr/dag (SCA-kort). Resan till Utansjön samt eventuell alkoholhaltig dryck på fiskecampen ingår inte heller i priset.  

För att delta behöver du följande:

  • Vapen för aktuell jakt med tillhörande ammunition
  • Vapenlicens för de vapen du tar med
  • Statligt jaktkort för året